Binnenstebuiten, NU is de tijd om te leven vanuit de liefdevolle verbinding met jezelf!

Binnenstebuiten, NU is de tijd om te leven vanuit de liefdevolle verbinding met jezelf!

Elk moment is een nieuw begin
Stel jezelf open voor alles wat is. Ieder moment creëert een nieuw begin.
Onbegrensd, eeuwig en oneindig.
De enige grenzen die je tegen kunt komen zijn degene die je zelf gecreëerd hebt vanuit je eigen denkwereld.

Kracht van binnenuit
Je lichaam heeft behoefte aan erkenning van jouw gevoelens en emoties. En zal signalen afgeven wanneer je niet volledig in verbinding bent met jezelf.

Emoties horen te bewegen. (Zoals het woord E-motion zegt: energy in motion, energie in beweging).
Ze willen door ons heen stromen. Wanneer je emoties vastzet, haal je de beweging uit de energie. Met als gevolg dat er (fysieke) klachten ontstaan.
Het ontkennen of wegstoppen van deze energie zorgt ervoor dat jij jezelf jouw innerlijke kompas ontneemt. En niet vanuit je hart leeft.

Vanaf het moment dat je in staat bent om gevoelens en emoties in je lichaam te ervaren zonder er meteen een gedachte aan te verbinden, zul je merken dat die kracht, jouw kracht, enorm is!

Binnenstebuiten
Echt verbinden betekent dat je jezelf openstelt voor alles wat is. Volledig in het moment, in het hier en nu, zonder oordeel. Vooral dit laatste is erg belangrijk.
Wanneer je jezelf volledig openstelt en waarneemt wat er is, word je je bewust van de verbinding met jezelf. Die bewustwording is de stap richting heling en groei en de opening naar nieuwe lagen van bewustzijn. Laag voor laag jezelf weer herinneren wie je bent. Je zelf letterlijk binnenstebuiten keren en leven vanuit de puurste bron, jouw zuivere Zijn.

Imagine
De laatste weken popt steeds het liedje “Imagine” van John Lennon bij mij op. Ik kwam een gecoverde versie tegen door Shirma Rouse en ben eens heel bewust gaan luisteren naar de tekst.

“And the world will live as one”, stel je toch eens voor………

Ik geloof oprecht dat het zo kan zijn. En dat het ergens heel eenvoudig is.
Als we ons allemaal weer gaan herinneren wie we daadwerkelijk zijn. Leven vanuit een liefdevolle verbinding met jezelf én vanuit deze diepe verbinding jezelf verbinden met alles en iedereen om je heen.

Kies jij ervoor om je op een diepere wijze te verbinden met jezelf én alles om je heen?
Ik loop graag een stukje met je mee op jouw pad naar meer bewustwording.

Hope to Cyou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *