Blog

Een bruisend NU

Ik zie het nog niet Het moment volgen, geen gedachten, overtuigingen of oordelen over wat er gebeurt, simpelweg alles laten zijn zoals het is. Wetende dat alles klopt en precies is zoals het hoort te zijn. Ik noem het de eenvoud van het NU. Soms kan iets wat eigenlijk heel eenvoudig is toch behoorlijk lastig….

Een bruisend NU
Omarm de parels van je ziel

Omarm de parels van je ziel

Omarm de parels van je ziel en leef NU vanuit jouw puurste bron Een parel staat symbool voor zuiverheid, liefde en geluk. Brengt warmte, zachtheid en verbinding. De zuiverende werking heeft zowel betrekking op het lichaam als op de geest en de ziel. Parel stimuleert eigenschappen als eerlijkheid, integriteit, begrip, inzicht en acceptatie van jezelf….

Binnenstebuiten, NU is de tijd om te leven vanuit de liefdevolle verbinding met jezelf!

Binnenstebuiten, NU is de tijd om te leven vanuit de liefdevolle verbinding met jezelf! Elk moment is een nieuw begin Stel jezelf open voor alles wat is. Ieder moment creëert een nieuw begin. Onbegrensd, eeuwig en oneindig. De enige grenzen die je tegen kunt komen zijn degene die je zelf gecreëerd hebt vanuit je eigen….

Binnenstebuiten, NU is de tijd om te leven vanuit de liefdevolle verbinding met jezelf!
Wat ik zie ben ik zelf

Wat ik zie ben ik zelf

Posted in Spiegelogie

Wat ik zie ben ik zelf Wat gebeurt er wanneer je ervoor kiest een kijkje bij jezelf naar binnen te nemen en letterlijk de spiegel op jezelf richt? Gedurende mijn reis van bewustwording heb ik vele patronen, overtuigingen en blokkades aan het licht zien komen. Hardnekkige overtuigingen en diep gewortelde patronen. Gedachten en oordelen waarvan….

Het onvoorwaardelijke NU, een moment van pure rijkdom

Posted in Uncategorized

Het onvoorwaardelijke NU, een moment van pure rijkdom “Zoals je zelf altijd zegt, het is wat het is”, zei ze met een lach. Tja, dat kon ik inderdaad niet ontkennen. Een tikkeltje irritant vond ik het wel, toch was het precies wat ik nodig had. Haar woorden brachten me in het moment en zorgden ervoor….

Het onvoorwaardelijke NU, een moment van pure rijkdom

Feel and embrace the new energy!

Posted in Uncategorized

Feel and embrace the new energy! Vele van jullie hebben het al wel opgemerkt. De wereld is aan het veranderen. We zitten in een spirituele re-evolutie. En deze nodigt ons uit om te leven vanuit ons hart en te luisteren naar onze intuïtie. Van hoofd naar hart. Een tijdperk van diepere bewustwording, nieuwe mogelijkheden en….