Feel and embrace the new energy!

Feel and embrace the new energy!

Vele van jullie hebben het al wel opgemerkt. De wereld is aan het veranderen. We zitten in een spirituele re-evolutie. En deze nodigt ons uit om te leven vanuit ons hart en te luisteren naar onze intuïtie. Van hoofd naar hart. Een tijdperk van diepere bewustwording, nieuwe mogelijkheden en de activering van ons zelfhelende vermogen.

De universele verandering die gaande is, zorgt ervoor dat de energetische frequentie van de aarde verhoogd wordt. Dit heeft direct invloed op ons allemaal, omdat hierdoor onze trillingsfrequenties op een hoger niveau worden gebracht. Een hoger niveau wil zeggen, meer bewustzijn, meer licht en liefde. Eenheid tussen lichaam, geest en ziel.
We transformeren van een aards bewustzijn naar een kosmisch bewustzijn. En dit kosmische bewustzijn zal ons een samenleving brengen waarin liefde, harmonie en eenheid centraal staan.

De nieuwe frequentie is veel fijner. Hierdoor kunnen we meer (zelf)liefde en innerlijke wijsheid voelen en manifesteren. De lagere trillingen in ons zoals bv pijn, angst, schaamte, twijfel kunnen we gedurende dit proces van bewustwording loslaten. Loslaten betekent niet doen alsof iets er niet is. Het gaat erom dat we deze gevoelens opmerken. Ze doorvoelen en er volledig laten zijn. Als het ware omarmen om ze vervolgens vrij te kunnen laten.

Een mooie innerlijke reis
De afgelopen jaren heb ik er heel bewust voor gekozen om een kijkje bij mezelf naar binnen te nemen. Letterlijk de spiegel op mezelf gericht en de start van een bijzonder mooie innerlijke reis ingezet. Mijn reis op weg naar meer bewustzijn en eenheid tussen mijn lichaam, geest en ziel. Een reis die zich continu voortzet en een licht zet op wie ik ben.

Gedurende deze reis komen oude patronen, overtuigingen en blokkades naar boven. Ze passen niet meer bij mij, niet in de nieuwe trilling. Mijn geest is veel ontvankelijker, mijn hart meer open en ik voel me daardoor ondersteunt bij alle veranderingen die gaande zijn.

Tijdens dit proces is de overgang naar deze vernieuwde bewustzijnstrilling meer en meer zichtbaar geworden. Iets wat ik al jaren (onbewust) aangevoeld had, maar eerder nog niet helemaal kon plaatsen. Ik kon altijd wel voelen dat het om grote veranderingen ging.

De veranderingen tijdens deze overgangsfase, kunnen ervoor zorgen dat je lichaam (tijdelijk) uit balans raakt. Gevolg hiervan kan zijn dat er klachten zoals extreme vermoeidheid, moeite met concentreren, schommelingen in de hormoonhuishouding, hoofdpijn, hartkloppingen, duizeligheid, etc. ontstaan.
Mijn lichaam resoneert ook volop mee op deze trilling. Zowel mijn fysieke als mijn energetische lichaam passen zich aan. Ik kan mezelf inmiddels een expert noemen wat betreft de fysieke klachten die de disbalans met zich mee kan brengen.
De symptomen hebben me laten zien en voelen dat er veranderingen plaatsvinden in mijn lichaam. Ze weerspiegelen mijn onderbewustzijn, onder andere de vastgezette emoties en blokkades die ik bij me draag. Door de bewustwording van deze blokkades en de inzichten die ze me brengen, ben ik in staat deze vanuit liefde aan te kijken, aan te gaan en los te laten. Heling vindt plaats en het brengt me steeds dieper en sterker in verbinding met mezelf.
Fysieke klachten zijn misschien niet prettig , toch kan ik er vanuit dankbaarheid naar kijken. Het zijn dé eyeopeners die ervoor zorgen dat er meer eenwording ontstaat tussen lichaam, geest en ziel. Ik zie ze als signalen om bewust te worden van wat er daadwerkelijk speelt en gezien wil worden.

Ons lichaam is van nature prima in staat om alle lichaamsprocessen zelf te reguleren. Mits ons lichaam in volledige verbinding staat met onze geest en ziel.
Ziekte, fysieke klachten hebben altijd een onderliggende (emotionele/energetische) oorzaak. Wanneer je jezelf bewust wordt van wat je lichaam je vertelt, de energie weer vrij kan stromen, activeer en stimuleer je hiermee het zelfhelende vermogen van je lichaam.

Het is in deze tijd van groot belang dat ons energetisch lichaam (chakra-systeem) in balans is, willen wij ons goed voelen en verder ontwikkelen naar het nieuwe trillingsniveau. Een nieuwe frequentie ook wel de vijfde dimensie genoemd.

Begin vandaag nog aan jouw pad naar bewustwording!
Het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven is volledig zijn wie je bent.
Sta jij jezelf toe te zijn wie je bent? Of ervaar je een disbalans en ben jij benieuwd naar wat jouw lichaam je wil vertellen?
Wellicht kan ik je ondersteunen in dit bewustwordingsproces.
Met mijn eigen ervaring in persoonlijke ontwikkeling, het afstemmen (op jouw energie door o.a. een energetische behandeling) en mijn passie voor coaching wil ik je helpen jouw eigen geluk te vinden en zelf de regie in handen te nemen. Ontdek jouw eigen kracht, wijsheid en mogelijkheden.

Ik begeleid je graag bij jouw innerlijke reis!
Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op mijn website, www.cyoucoaching.nl

Hope to Cyou!

Claudia Wijnands, energetische coach Cyou coachingspraktijk

2 thoughts on “Feel and embrace the new energy!

 1. Author gravatar
  Ingrid 30/07/2018, 13:43

  Mijn reis begon 3 jr geleden bij jou en met de bijzondere levenswijze die mij eigen is geworden door anders te gaan denken, zien en voelen ben ik enorm gegroeid als persoon. Zonder oordeel- en vooroordelen naar iemand kijken, vooral naar jezelf, geeft enorme rust van binnen !

 2. Author gravatar
  Ad Hamers 09/08/2018, 05:58

  Een moedige stap om kwetsbaar te zijn. Krachtig om je hart de ruimte geven en te zijn. Voor mij betekent dit de zin van ziek zijn, het innerlijke gevecht tussen je hart en je hoofd wat je alleen maar wil beschermen in een wereld waar veel van iedereen wordt verwacht. De tijd is komende dat je hoofd mag rusten en je hart mag zijn. Het leven is ons allen gegeven, we hoeven het niet meer te verdienen.

  Een moedige stap!

  Warme groet Ad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *