Persoonlijke coaching

Iedereen komt in zijn leven momenten tegen waarin een persoonlijk klankbord van grote waarde kan zijn. Coaching is er voor persoonlijke groei en ontwikkeling en ondersteunt je in jouw zoektocht naar jezelf en verandering. Zelfkennis is de basis voor deze persoonlijke groei en het maken van keuzes binnen alle levensgebieden (werk, relaties, gezondheid, spiritualiteit, financiën). Coaching helpt je te ontdekken wie je bent. Wat je diepste verlangens zijn, wat je werkelijk wilt bereiken en hoe je daar komt. Het gaat om een stukje bewustwording en inzicht. Een coachtraject zorgt ervoor dat jouw zelfsturend, zelflerend en zelf oplossend vermogen toeneemt, waardoor je een grotere keuzevrijheid in je handelen ervaart. Het gaat uit van positief denken en is erop gericht kwaliteiten vrij te maken en belemmerende overtuigingen uit de weg te ruimen. Focus op mogelijkheden en oplossingen. Jij bent de expert op het gebied van jouw eigen leven. En je hebt alles in huis om de beste versie van jezelf te kunnen zijn!

Profielfoto Cyou

Afstemmen

Tijdens de coaching maak ik gebruik van het afstemmen. Ik stem dan mezelf op jou af, waardoor ik kan voelen wat de kern van jouw vraagstuk/probleem is. Door goed te luisteren, de juiste vragen te stellen en bescheiden suggesties te doen, kan ik je zelf jouw antwoorden laten vinden om daar vervolgens mee aan de slag te gaan.

Coaching in groepsverband

Cyou biedt verschillende workshops aan. Tijdens deze workshops wordt er in kleine groepjes aan verschillende thema’s gewerkt. Het wordt vaak als leuk (en laagdrempelig) ervaren om in groepsverband met je persoonlijke ontwikkeling en groei bezig te zijn. Bovendien zorgt de kracht van het groepsproces vaak voor mooie, extra inzichten.

Energetische behandeling

Je kunt bij Cyou coaching ook terecht voor een energetische behandeling. Deze stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam. Een behandeling brengt de energiehuishouding in evenwicht, heft blokkades op en bevordert ontspanning. Via mijn handen geef ik (universele) energie door aan mensen. Deze energie helpt om blokkades op te heffen van zowel fysieke als emotionele aard. Je kunt tijdens een behandeling allerlei (fysieke en mentale) sensaties ervaren. Deze verschillen per persoon en per behandeling. Het kan gaan om een warm of koud gevoel, tinteling, ontspanning, visualisatie, emoties, spiertrekkingen, pijn. Deze sensaties hebben vaak een bepaalde oorsprong en betekenis. Zo kunnen er bv emoties loskomen. Deze emoties komen dan tijdens of na de behandeling aan de oppervlakte en kunnen niet meer worden ingehouden. We bespreken deze sensaties en bekijken of we deze in verband kunnen brengen met de fysieke en/of emotionele blokkades en het proces waar je jezelf op dat moment in bevindt. Dat werkt heel verhelderend en voelt vaak als een opluchting. Tijdens een behandeling voel ik heel gericht in op de 7 chakra’s en jouw aura. De chakra’s zijn van wezenlijk belang voor het goed functioneren van je lichaam, gevoel van welbevinden en gezondheid. Wanneer een chakra niet goed functioneert (niet voldoende energie of juist teveel energie van buitenaf opneemt) zal er een disharmonie zijn waardoor ziekte eenvoudig op kan treden. Tijdens de energetische behandeling brengen we deze in balans, zodat de energie vrijelijk door alle chakra’s kan stromen. Je zult merken dat je meer in balans bent en de wereld weer beter aankunt. De energetische behandeling kan zowel een op zichzelf staande behandeling zijn, als een opstapje en/of aanvulling  op de coaching. Het versnelt jouw spirituele groei en zelfontwikkeling. Let op: de energetische behandelingen zijn geen vervanging van de reguliere gezondheidszorg! Het ondergaan van de behandelingen gaat goed samen met andere behandelingen. Bij klachten adviseer ik je eerst contact op te nemen met je huisarts of specialist om een medische oorzaak uit te sluiten.

Energetische huisreining

Je kent vast wel het gevoel dat een huis/ruimte fijn of juist helemaal niet fijn aanvoelt. Dit heeft met de energie van het huis te maken. Deze energie is een verzameling van alles wat heeft plaatsgevonden in een ruimte over de jaren heen. De energie in een huis kan veel effect op mensen hebben. Hoe gevoeliger je bent, hoe meer “last” je daarvan kunt hebben. Vooral kinderen raken snel uit balans op het moment dat er veel energieën of entiteiten (dit zijn negatieve energieën) in huis aanwezig zijn. Dit kan leiden tot allerlei klachten. Bijvoorbeeld slecht slapen, je kind wil niet alleen slapen of wordt regelmatig huilend wakker. Of het gevoel hebben niet alleen te zijn, drukkend gevoel in je lichaam, onrustige kinderen en/of huisdieren, etc. Heb je last van onverklaarbare klachten en/of slaapproblemen? Wil je weten of jouw huis “schoon” is van (oude) emotionele ballast en energieën? Maak dan een afspraak voor een energetische huisreiniging.